Kök

Ny köksutställning med kök i flera olika material, färger och former. Med vitvaror, fläktar, kranar och beslag så att du kan inspireras och lättare få en känsla för vad du själv vill ha och behöver i ditt kök. Vi skräddarsyr ditt kök med valfria mått, färger och modeller vilket ger en platsbyggd känsla – till ett riktigt bra pris.

Våra egna köksdesigners Tobias och Amanda

Våra kök kan du få i valfri kulör!

Ta hjälp av våra köksdesigners!

Våra egna köksdesigners Amanda och Tobias, ritar gärna upp ditt kök så du ser vad som får plats och hur det kommer att se ut. Då är det lätt att anpassa mått, material, färger, vitvaror etc till en bra helhet. Våra tjänster bjuder vi på!

Hur går det till att byta kök?

Hos oss får du inte bara hjälp med att välja kök, du kan få hjälp att färdigställa det också. Vi samarbetar med de allra bästa hantverkarna som ser till att hjälpa dig med allt eller delar av ditt köksbyte. Läs mer om hur processen går till.

Creoform Kök

Vi har valt att samarbeta med Creoform Kök, ett svenskt familjeföretag som tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt.

Creoform – Rita ditt kök

Hos oss på ELON MatsÅke på Teg har du tillgång till hela sortimentet från ELON, det vi inte har i lager beställer vi hem till dig. Att ingå i en större kedja är en trygghet för dig som kund och stor fördel när det gäller det breda sortimentet av produkter och olika varumärken. Samtidigt äger vi vår egen butik och du får alltid bästa och mest personliga hjälpen, kunskapen, inspirationen och servicen från våra medarbetare. Vi är specialister på vitvaror och kök och har en stor köksutställning där du ser olika uppbyggda köksmiljöer med vitvaror, bänkskivor, diskbänkar, kranar, handtag och belysning. Vi har dessutom stor erfarenhet av luftvärmepumpar, kaminer, kaffemaskiner och andra produkter du behöver till både köket och övriga hemmet. Välkommen hem till oss!