Vitvaror

Varför heter det vitvaror? Begreppet är egentligen något som mest branschen använder och innefattar t ex spis, ugn, frys, kyl, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Tidigare var vitvarorna just vita men idag finns vitvaror i alla möjliga färger, t ex svart och krom är väldigt populärt. Oavsett så är du välkommen in till oss för att prata vitvaror. Vi har flera märken, många modeller med en hel massa olika funktioner – så vi hjälper dig välja rätt utifrån ditt behov. Här visar vi vitvaror till köket, är du intresserad av tvättmaskiner och torktumlare – kika här: Tvätt och städ

Spisar, ugnar och hällar

Kylar, frysar och vinkylar

Mikrovågsugnar

Vad ska man använda en mikrovågsugn till förutom att tina och värma maten? Det går ju att göra så mycket mer! Laga mat från grunden t ex, göra godis, baka.

Att välja vitvaror till köket

Vilka funktioner är viktiga för dig? Med vårt breda sortiment av olika varumärken och modeller är det enkelt att få det precis som du vill. Våra kunniga säljare utgår från dina behov och funktioner du önskar och ger ett helhetsförslag som passar dig och ditt hem. Här bjuder vi på våra bästa tips!

Diskmaskiner

Söker du en diskmaskin som är snabb, tyst, rymlig, liten eller hur ser dina behov ut? Med eller utan snickerifront? ELON har ett brett utbud av märken och modeller som vi har hemma på vårt stora lokala lager eller kan beställa hem.

Hos oss på ELON MatsÅke på Teg har du tillgång till hela sortimentet från ELON, det vi inte har i lager beställer vi hem till dig. Att ingå i en större kedja är en trygghet för dig som kund och stor fördel när det gäller det breda sortimentet av produkter och olika varumärken. Samtidigt äger vi vår egen butik och du får alltid bästa och mest personliga hjälpen, kunskapen, inspirationen och servicen från våra medarbetare. Vi är specialister på vitvaror och kök och har en stor köksutställning där du ser olika uppbyggda köksmiljöer med vitvaror, bänkskivor, diskbänkar, kranar, handtag och belysning. Vi har dessutom stor erfarenhet av luftvärmepumpar, kaminer, kaffemaskiner och andra produkter du behöver till både köket och övriga hemmet. Välkommen hem till oss!