Kaminer

Skön värme, en snygg möbel eller ett sätt att värma upp rummet eller hela huset? En eldstad kan ju vara både och. Vi har valt att samarbeta med Keddy och sälja deras braskaminer, spiskassetter och kakelugnar för de är både praktiska, snygga och prisvärda. Välkommen in och kika och prata värme!

Skön värme och skön känsla

Snygg design och effektiv uppvärmning

Braskaminer och eldstäder från Keddy

Vi har valt att sälja produkter från Keddy eftersom vi tycker de är bra, snygga och de har en massa olika modeller i olika prisklasser så det är lätt att hitta något som passar. Läs gärna mer om de olika modellerna på deras hemsida – eller kom in till oss så berättar vi mer.

Braskamin

En braskamin eller eldstad inomhus ger en underbar värme och härlig känsla året om. Design, funktion och material som passar in i alla hem. Finns i flera modeller och prisklasser.

Spiskassetter

En spiskassett är ett smart val om du har en befintlig öppen spis eller kakelugn som du vill ha mer effektiv uppvärmning från men utan att ge avkall på design eller funktion. Här kan du läsa mer om olika modeller. Kom gärna in i butiken så hjälper vi dig hitta rätt modell som passar i din befintliga spis.

Hos oss på ELON MatsÅke på Teg har du tillgång till hela sortimentet från ELON, det vi inte har i lager beställer vi hem till dig. Att ingå i en större kedja är en trygghet för dig som kund och stor fördel när det gäller det breda sortimentet av produkter och olika varumärken. Samtidigt äger vi vår egen butik och du får alltid bästa och mest personliga hjälpen, kunskapen, inspirationen och servicen från våra medarbetare. Vi är specialister på vitvaror och kök och har en stor köksutställning där du ser olika uppbyggda köksmiljöer med vitvaror, bänkskivor, diskbänkar, kranar, handtag och belysning. Vi har dessutom stor erfarenhet av luftvärmepumpar, kaminer, kaffemaskiner och andra produkter du behöver till både köket och övriga hemmet. Välkommen hem till oss!