Tvätt & Städ

Tvättstugan och städskrubben är inte alltid det som prioriteras i hemmet. Men tänk så mycket roligare det blir att tvätta och städa när alla saker har sin rätta plats, det blir lätt att hitta och plocka undan efter sig. Vi har ett brett utbud av både tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, dammsugare, fönsterputsare och ja allt som gör ditt liv lite renare. Välkommen hit!

Rengöra med ånga

Att rengöra med ånga är naturligt, hygieniskt och ett bra miljöalternativ. Det är ett snabbt och enkelt val som helt utan kemikalier tar bort de mest envisa fläckarna. Här kan du läsa om några av fördelarna med att rengöra med ånga.

Torktumlare eller torkskåp?

Har du mest behov av att torka blöta ytterkläder eller behöver du en snabb torktumlare som torkar underkläder och handdukar? Behovet är för det mesta helt olika och utrymmena hemma är olika stora. Här hittar du några av våra bästa råd när det gäller valet av torktumlare. Kom gärna in så berättar vi mer!

Så väljer du tvättmaskin

Oavsett om din tvättmaskin står i tvättstugan, badrummet eller i sommarstugan är det bra att fundera kring vilka funktioner som viktiga för dig. Ska tvättmaskinen vara toppmatad, extra liten eller extra stor? Ta del av våra bästa tips!

Hos oss på ELON MatsÅke på Teg har du tillgång till hela sortimentet från ELON, det vi inte har i lager beställer vi hem till dig. Att ingå i en större kedja är en trygghet för dig som kund och stor fördel när det gäller det breda sortimentet av produkter och olika varumärken. Samtidigt äger vi vår egen butik och du får alltid bästa och mest personliga hjälpen, kunskapen, inspirationen och servicen från våra medarbetare. Vi är specialister på vitvaror och kök och har en stor köksutställning där du ser olika uppbyggda köksmiljöer med vitvaror, bänkskivor, diskbänkar, kranar, handtag och belysning. Vi har dessutom stor erfarenhet av luftvärmepumpar, kaminer, kaffemaskiner och andra produkter du behöver till både köket och övriga hemmet. Välkommen hem till oss!