Inomhusklimat

Vad menas med bra inomhusklimat? Jo, i första hand rätt temperatur men också saker som luftfuktighet, att luften är så ren det går etc. Med en luftvärmepump får du skönt inneklimat året runt, den värmer på vintern och kyler på sommaren, allt efter behov. Dessutom hjälper den till att rena luften eftersom luften cirkulerar på ett helt annat sätt med en värmepump. Kom in så hjälper vi dig reda ut begreppen och hitta bästa lösningen för just ditt hem.

Installation ingår alltid

Expertens bästa tips

Vår expert i butiken, Lars, berättar mer om fördelar med luftvärmepump och vad som är bra att tänka på vid köp.

Placering och funktioner?

Vi kommer gärna och besöker dig i ditt hem så kan vi tillsammans hitta rätt plats för både fläkten inomhus och aggregatet utomhus. Då är det lätt att tipsa om bästa modellen och märket baserat på både placering, rumsstorlek och önskemål.

Både kyla och värme

En luftvärmepump ger värme under den kalla årstiden och kyler luften när det är varmt, det är det som är så smart. Dessutom ger den bättre inomhusklimat generellt. Vi hjälper till att hitta rätt!

Hos oss på ELON MatsÅke på Teg har du tillgång till hela sortimentet från ELON, det vi inte har i lager beställer vi hem till dig. Att ingå i en större kedja är en trygghet för dig som kund och stor fördel när det gäller det breda sortimentet av produkter och olika varumärken. Samtidigt äger vi vår egen butik och du får alltid bästa och mest personliga hjälpen, kunskapen, inspirationen och servicen från våra medarbetare. Vi är specialister på vitvaror och kök och har en stor köksutställning där du ser olika uppbyggda köksmiljöer med vitvaror, bänkskivor, diskbänkar, kranar, handtag och belysning. Vi har dessutom stor erfarenhet av luftvärmepumpar, kaminer, kaffemaskiner och andra produkter du behöver till både köket och övriga hemmet. Välkommen hem till oss!