Belysning

Belysning är så mycket mer än ljus. Vill du skapa en trevlig hemmamiljö är det viktigt att tänka på rätt lampa på rätt plats, oavsett om du behöver bättre ljus i t ex köket, hallen, uterummet eller sovrummet. Kika gärna i vår köksutställning och i vår belysningsutställning för inspiration om bra ljus. Vi hjälper dig gärna!

Bästa tipsen när du väljer taklampa

Lägg gärna lite tid på att välja rätt belysning i taket och fundera på vilken funktion lampan ska ha. Viktigast är såklart att den ska ge lagom mycket ljus på rätt ställe men design, färg och funktion är ju också viktigt. Kolla gärna i vår guide eller kom in till oss i butiken så visar vi och berättar mer!

Lys upp trädgården

Att mötas av en upplyst trädgård är både härligt och praktiskt. Finns både stationära lösningar och flyttbara ljuskällor som du kan använda som dekoration men också praktiskt ljus för att både hitta rätt och skapa lite större utmaningar för ev ovälkomna besökare.

Njut längre av ljus i uterummet​

Glöm inte bort belysning och olika ljuskällor i uterummet, på balkongen eller lusthuset. Under senare delen av sommaren och tidiga hösten är det ofta fortfarande skönt att sitta här på kvällen även om det är lite mörkare. Med rätt lampor kan du skapa en väldigt trivsam miljö.

Hos oss på ELON MatsÅke på Teg har du tillgång till hela sortimentet från ELON, det vi inte har i lager beställer vi hem till dig. Att ingå i en större kedja är en trygghet för dig som kund och stor fördel när det gäller det breda sortimentet av produkter och olika varumärken. Samtidigt äger vi vår egen butik och du får alltid bästa och mest personliga hjälpen, kunskapen, inspirationen och servicen från våra medarbetare. Vi är specialister på vitvaror och kök och har en stor köksutställning där du ser olika uppbyggda köksmiljöer med vitvaror, bänkskivor, diskbänkar, kranar, handtag och belysning. Vi har dessutom stor erfarenhet av luftvärmepumpar, kaminer, kaffemaskiner och andra produkter du behöver till både köket och övriga hemmet. Välkommen hem till oss!