Umeås äldsta vitvarubutik – nu helt nyombyggd

ELON Matsåke på Teg är Umeås äldsta vitvarubutik. Redan 1962 började MatsÅke och hans fru Ewa sälja hushållsmaskiner från deras villa, garaget fick fungera som lager.
Nu är det MatsÅkes dotter Mona Johandahl som driver företaget i nyligen ombyggda och fina lokaler på Domarevägen på Teg i Umeå. Butiken är strategiskt placerad i närheten av E4:an, Avions shoppingcenter, IKEA och Umeå centrum. ELON MatsÅke på Teg tillhör den fria fackhandelskedjan ELON, vi äger fortfarande vår butik men nyttjar fördelar som t ex inköp, gemensam marknadsföring, logistik och såklart alla fördelar det innebär för våra kunder gällande service, leveranssäkerhet etc. ELON är Sveriges och Nordens största butikskedja för vitvaror och hemelektronik med över 400 butiker bara i Sverige. Försäljning sker via alla fysiska butiker men även elon.se. Välkommen hem till oss!

Hur fungerar ELONS tjänster?

1. Hemleverans

Vi levererar produkten hem till dig på uppgjord tid. Kontrollera att produkten går in genom dörröppningar, passager och eventuella hissar eller trappor. 

2. Installation

När vi installerar varan börjar vi med att koppla bort din gamla produkt. Sedan bär vi in och monterar samt installerar din nya vitvara där du vill ha den. Se till att det finns el, vatten och ett avlopp i direkt anslutning om produkten kräver det. Installationen sker på befintligt eluttag. När installationen är klar testar vi att allt funkar som det ska.  

3. Bortforsling

När vi är klara med installationen tar vi hand om allt emballage och din gamla vitvara och kör bort detta för återvinning.

Hemleverans, installation och återvinning

Om du köper stora och tunga vitvaror, som till exempel tvättmaskin och torktumlare eller kyl och frys, kan vi hjälpa till med hemleverans, installation och bortforsling för återvinning. Du kan alltid känna dig trygg med att en utbildad fackman utför arbetet när du beställer tjänster från oss!

Kontakt

Fyll gärna i formuläret nedan för snabbast kontakt med oss, då hamnar din fråga direkt hos rätt säljare/köksdesigner.