Hushåll & småel

Är du ute efter en produkt för dig själv eller ditt hem? Hos oss hittar du både det du behöver och det du inte visste att du ville ha. Och inte minst presenter till studenten, födelsedagar, julklappar, mors dag, fars dag – eller kanske till dig själv? Kom och hälsa på, inspiration och presenttips på olika produkter finns i massor, både med och utan el. Vi säljer hela ELONs sortiment men också en del personligen utvalda produkter som vi gärna tipsar om!

Hårfönar, locktänger och rakapparater, allt för dig personligen

Köksmaskiner, elvispar och brödrostar,
allt för ditt kök

Grillar

All mat lagas inte i köket, nu är det hög tid att bli en mästare vid grillen. Vi säljer kolgrillar, gasolgrillar och olika tillbehör.

Köksmaskiner, blenders, stavmixers och brödrostar

Kaffebryggare, elvispar, mixerkannor, våffeljä’rn och bakmaskiner. Vi har de flesta märken och modeller som finns på marknaden.

Grytor, pannor, knivar och andra kökstillbehör

Kastruller, köksknivar, vispar, stekpannor och formar. Vi har ett stort sortiment av kökstillbehör som inte går på el, de får man nyttja med handkraft.

Hos oss på ELON MatsÅke på Teg har du tillgång till hela sortimentet från ELON, det vi inte har i lager beställer vi hem till dig. Att ingå i en större kedja är en trygghet för dig som kund och stor fördel när det gäller det breda sortimentet av produkter och olika varumärken. Samtidigt äger vi vår egen butik och du får alltid bästa och mest personliga hjälpen, kunskapen, inspirationen och servicen från våra medarbetare. Vi är specialister på vitvaror och kök och har en stor köksutställning där du ser olika uppbyggda köksmiljöer med vitvaror, bänkskivor, diskbänkar, kranar, handtag och belysning. Vi har dessutom stor erfarenhet av luftvärmepumpar, kaminer, kaffemaskiner och andra produkter du behöver till både köket och övriga hemmet. Välkommen hem till oss!