Hur skulle det se ut om...

Vi hjälper dig gärna att rita upp ditt kök eller det utrymme du planerar att bygga om. Då ser vi vad som ryms, hur man kan planera ytorna smart och hur det kommer att se ut med olika typer av material, stommar, färger och vitvaror. I vårt ritprogram får vi fram både ritningar ovanifrån men också 3D-bilder där du kan se köket  ”på riktigt” från olika vinklar och med de val du gjort. Så då behöver du inte fundera på hur det skulle se ut om… vi visar helt enkelt!

Och alla valmöjligheter, var börjar vi?

Det är här vi kommer in och hjälper till! När vi ses (eller hörs) första gången kommer vi att ställa ett antal frågor. När du svarat på de du har koll på diskuterar vi de du inte har så bra koll på och vi berättar om hur man kan tänka, vad som är smart, ekonomiskt och praktiskt. Tillsammans trattar vi ned önskemålen och behoven och bygger ert nya kök tillsammans (i alla fall i tanken och i ritprogrammet). Sen finns tid att fundera, ändra, gå hem och mäta, tänka nytt, ändra igen – tills du/ni är klara att ta beslut.

Här är en checklista som ligger till grund för våra frågor och första möte, fundera gärna en sväng på detta innan vi ses:
-Befintligt utrymme, vad är fast och vad går att ändra?
-Vad är absolut viktigast i nya köket, hur ska det användas?
-Saker vi irriterat oss på i nuvarande kök?
-Matintresse, stort eller lagom?
-Vilka vitvaror är viktigast?
-Färger och material, modernt, klassiskt eller minimalistiskt?
-Budget?
-Vill ni ha hjälp med allt från skiss till färdigt kök eller vill ni t ex montera köket själva?
Sen finns det såklart en hel massa frågor och önskemål till men någonstans måste vi börja och sen får man många svar på vägen när processen väl är igång. Börja med att slå en signal eller kom förbi butiken!